PSYCHOLOGIE VAN DE MENS: WELZIJNSIMPLICATIES VOOR MENS EN DIER

29th of September - 1st of October 2017

Een workshop over gedrags- en psychologische stoornissen in de mens: welzijnsimplicaties voor mens en dier. Deze workshop is speciaal ontwikkeld voor gediplomeerde katten- en honden gedragstherapeuten, paraveterinairen en dierenartsen en wordt er aandacht besteed aan verschillende gedrags- en psychologische stoornissen in mens die het welzijn van mens en dier kunnen beïnvloeden.

Programma Psychologie van de Mens NL 2017

SPREKERS
Stacks Image 6520
Sabrina Brando is als psycholoog met een MSc in Animal Studies, vooral geïnteresseerd in de mens-dier relatie. Ze geeft regelmatig lezingen en workshops over dierenwelzijn. Sabrina is eigenaar van AnimalConcepts en reist de hele wereld over om onder meer les en advies te geven op universiteiten en in dierentuinen, onderzoekscentra en wildlife centra. Klik hier voor een korte bio.
Stacks Image 6541
Sonja van Leeuwen is na haar tien jarige carrière als paraveterinair al sinds 2002 eigenaar van Gedragsadviesbureau Sonja van Leeuwen. Ze is gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en kat. Het gedragsadviesbureau begeleid eigenaren van honden en katten persoonlijk aan huis bij probleemgevend gedrag. Daarnaast organiseert ze met haar Katten Academie verschillende workshop, lezingen en symposia alles met betrekking tot katten. Ook trimt ze katten in haar eigen Kattensalon. Samen met collega Nicky Gootjes schreef ze het boek “Begrijp ik mijn kat”. Als gedragstherapeut is ze aangesloten bij de SPPD.

TAAL:

Dit seminar wordt in het Nederlands gegeven.

REGISTRATIE:

Dit is een evenement zonder honden.

Registratie is Euro 295 exclusief BTW
Lunch, thee & koffie, certificaat inbegrepen.

Diervriendelijk bezig zijn, dat vinden we belangrijk. Tijdens ‘Psychologie van de Mens’ willen we ook diervriendelijker eten: we serveren daarom een vegetarische / veganistische lunch.

Registreren kan via De Katten Academie

LOCATIE:

Martin Gaus Academie
Bronsweg 11a
8211 AL Lelystad