Ep11 Ineke van Herwijnen over opvoedstijlen, onderzoek, mooie verhalen vertellen en de hond-eigenaar relatie!

2020 ibuzz podcast Aug 21, 2020

De eerste Nederlandse podcast is met Dr. Ineke van Herwijnen!

Ineke van Herwijnen behaalde haar Master Nutrition and Health aan Wageningen University (Nederland) met een specialisatie in gezondheidspreventie in 2001. Terwijl ze werkte als communicatiemanager bij een grote multinational, begon ze haar carrière in hondentraining en welzijn, wat leidde tot haar werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Hondenbescherming.

Ineke is opgeleid tot hondentrainer, tester en therapeut en heeft ruime ervaring op het gebied van hondenbezit en welzijn.

Ineke neemt ons mee naar de aanleiding van haar promotieonderzoek onderwerp en welke onderzoeksvraag er centraal stond.

Opvoedstijlen en visies van dieren en waarom deze belangrijk zijn voor mensen die honden hebben maar ook instructeurs en gedragstherapeuten en specifiek hoe deze van toepassing zijn op de houder-hond relatie wordt besproken en toegelicht.

Ineke verteld natuurlijk weer een paar mooie hondenverhalen en deelt haar ideeën voor vervolgstappen voor onderzoek en educatieve mogelijkheden.

Meer informatie en contact opnemen met Ineke kan HIER

Listen on your favourite player or directly HERE

Become a member of PAWS HERE

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.